Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2008

Θέλω να πω κάτι αλλά δεν ξέρω πως να το πω

Χάθηκα για λίγες μέρες είναι η αλήθεια, αλλά έχουν πέσει πολλά πράγματα απανωτά, όπως πάντα γίνεται άλλωστε - γαμώ τον Μέρφι μου μέσα - και επιστρέφω μ'αυτό το άθλιο και τιποτένιο post-καθρέφτη της σκατένιας διάθεσής μου.

Δεν ξέρω τί φταίει.
Άμα ήμουν φυσιολογικός θα έλεγα ότι φταίει το Φθινόπωρο (έχει μια μουντάδα σήμερα αδερφάκι μου... χάρμα είναι), όμως πάντα ΜΕ άρεζε η εποχή που τα καφο-κίτρινα πεσμένα φύλλα των δέντρων περιμένουν στην άκρη του δρόμου κάποιο αμάξι για να κάνουν τις καθιερωμένες πτήσεις τους.
Ή πάντα ΜΕ άρεζε αυτή η εποχή επειδή σηματοδοτούσε το τέλος της μαλακοκαύλικης έξαψης που πιάνει τους περισσότερους σαν μπαίνει το καλοκαίρι και το μόνο που επιζητούν είναι αντικείμενα του πόθου που περιορίζονται σε κωδικές ονομασίες όπως "trendy", "mpouzouki" και "βυζάκια στην παραλία" (καλά, στο τελευταίο δε θα τα χαλάσουμε κιόλας...). Φάτε τα! Ξενερώστε τώρα εσείς ενώ εγώ θα φοράω το - δουλεμένο στην προπόνηση - χαιρέκακο σατανικό μου χαμόγελο! Η εκδίκηση είναι πιάτο που τρώγεται σε θερμοκρασία κάτω των 30 βαθμών.
Όμως τα λέει καλύτερα ο Indictos από μένα για το Φθινόπωρο.
Άλλά δε φταίει αυτό.

Θα μπορούσε να φταίει το γεγονός ότι ακόμη με πονάν τα μάτια από τον Ηρακλή και να φανταστείτε ότι το παιχνίδι έγινε το Σάββατο. Θα μπορούσε να φταίει ο Πεντράθας, θα μπορούσε να φταίει ο Γκαμπριέλ Γκαρσία Μαρκές, θα μπορούσε να φταίει ο Κίκο Παλτόν και σίγουρα θα μπορούσε να φταίει ο ΟΤΕς.
Αλλά ούτε αυτό είναι.

Θα μπορούσε να φταίει ο Παπαντρέο, που για μια ακόμη φορά με έκανε να μη μπορώ να πιστέψω ότι η μισή περίπου Ελλάδα τον ψήφισε για να γίνει πρωθυπουργός. Σε τί κόσμο μεγαλώνουμε τα παιδιά μας Νίκο Τσιαμτσίκα όταν ένας υποψήφιος πρωθυπουργός απαντά "πέντε παρά τέταρτο" σε ερώτηση για το "τί μέρα είναι"?? Βέβαια κοιτάω κι από την άλλη πλευρά αυτούς που τώρα είναι στην κυβέρνηση και ετοιμάζομαι να απαντήσω στη μάνα μου, που με βλέπει να τρέχω αλαφιασμένος σκίζοντας τα ρούχα μου και με ρωτάει "γιε μου που πας", "μάνα θα πάω στα καράβια".
Αλλά ούτε κι αυτό είναι.


Τότε, θα μου πει ο αγαπητός σύντροφος εν Χριστώ αδελφός αναγνώστης: "καλά ρε παπάρα, τί μου τσαμπουνάς τόση ώρα και δεν καταλαβαίνω γρι λέμε?? τελικά τί φταίει για το σφίξιμό σου?". Έλα μου ντε, θα πω εγώ και θα παραπέμψω πάλι στον τίτλο.

Αν τώρα ψάχνεις να βρεις λόγο που ξόδεψες 1 λεπτό από τη ζωή σου για να διαβάσεις τις παραπάνω αράδες, την πάτ'σες λεβέντημ'!


Think before you post

6 σχόλια:

indictos είπε...

"γαμώ τον Μέρφι μου μέσα"
Όχι τον Peter ελπίζω.
:-)))

kostasK είπε...

χαχα!
Εννοείται πως όχι.Ούτε καν του James!

River Phoenix είπε...

Πάνε άλλα 5 λέπτά (διαβάζω αργά βλέπεις) από τη ζωή μου...

Τι θα μπορούσα να κάνω αντί να διαβάσω αυτό το post?

1. Να φτιάξω μια φραπεδιά να ξυπνήσω
2. Να φτιάξω μια ομελέτα που με έχει κόψει η πείνα
3. Να φτιάξω και να πιω μερικά σφηνάκια με gin (αν και νωρίς ακόμα για τέτοια)
4. Να ακούσω άλλο ένα τραγούδι από Envelopes
5. Να γράψω εγώ ενα ποστ και να φάω 5 λεπτά από άλλους

Think before you read!

(Ωραίος πάντως...nice break από τις μουσικές...για Ηρακλή δεν μιλάω γιατί ως βάζελος δεν με παίφτει λόγος)

Ανώνυμος είπε...

Εγω αυτο που καταλαβα ψηλλλε ειναι οτι μαλλον δεν εχεις τπτ να πεις κ μας τσαμπουνας π@π@ριες...Καλη βδομαδα!

kostasK είπε...

River όποιο απ'όλα αυτά κι αν διάλεγες καλά θα έκανες. Ποτέ δεν είναι νωρίς για αλκοόλ... :))

Bou με κατάλαβες! καλή βδομάδα κ σε σένα

cosmic dancer είπε...

Moυ τη σπάει το καλοκαίρι και η ζέστη αν και όλο τον καιρό τα ίδια σκατά θα σου συμβούν.Απλώς η ζέστη το κάνει πιο εκνευριστικό.Άρα φυσικά και μου αρέσει το φθινόπωρο και ο χειμώνας και έχω ψυχολογικά που ζω σε μια χώρα που έχει 9 μήνες το χρόνο καλοκαίρι.Θα μετακομίσω κάπου βόρεια μου φαίνεται να στανιάρω.

Και μου τη σπάνε και οι Glasvegas που σου είπα και πιό πάνω.Είδες...και εμένα όλα μου φταίνε.Είναι διαδεδομένο.Άλκη δεν είσαι μόνος.