Πέμπτη 5 Ιουνίου 2008

Fleet foxes

Οι fleet foxes είναι μια νέα μπάντα από το Seattle που - φυσικά - ανήκει σε μία από τις αγαπημένες δισκογραφικές εταιρίες αυτού του blog, στη Sub-Pop. Μόλις κυκλοφόρησαν το πρώτο ολοκληρωμένο τους άλμπουμ, ενώ πριν λίγους μήνες έβγαλαν και ένα EP (Sun Giant) με πέντε τραγούδια, ένα εκ των οποίων ονόμασαν ...Mykonos!
Πολύ "προσωπικά" τραγούδια με γλυκιές μελωδίες και πραγματικά υπέροχη φωνή, που ώρες-ώρες μου θυμίζει πολύ τους beach boys. Προς το παρόν ξεχωρίζω το white winter hymnal.

white winter hymnal:




Mykonos:

6 σχόλια:

River Phoenix είπε...

χθες το βρήκα αλλά το άφησα για σήμερα ή αύριο για review...κάτι μου κάνει για vampire weekend (το hype και το συνολικό στυλ)..αλλά μέχρι να το ακούσω όλο δεν λέω άλλα (ίσως κάνω λάθος...)

kostasK είπε...

Βασικά αυτό που με τράβηξε περισσότερο είναι η φωνή. Είναι να σου κάνει κλικ απλά κάποιες φορές η χροιά και μόνο...

River Phoenix είπε...

πολύ καλό...ακούγονται πολύ ώριμοι για πρώτο άλμπουμ (αλλά φταίει κυρίως η φωνή γι'αυτό)

Μετά από Shearwater, Bonnie Prince, Notwist και Okay που ακούω τις τελευεταίες μέρες θα χρειαστώ κανά punk για να ξυπνήσω λίγο ...

kostasK είπε...

:)))

αν τα βαρέθηκες λοιπόν τα άλλα,πάρε λίγο "boredom" από την οπτική γωνία των magazine όμως...

http://youtube.com/watch?v=I7Ou2m_RzLo&feature=related

River Phoenix είπε...

Καλό...αν και στην αρχή δεν διάβασα καλά και νόμιζα ότι είπες ότι διασκευάζουν boredoms (τους τρελλο-ιάπωνες που προσπαθώ χρόνια να βάλω τους κολλητούς να ακουσουν και ποτέ δεν αντέχουν πάνω από 2-3 κομμάτια)..

kostasK είπε...

:)))