Τετάρτη, 27 Απριλίου 2011

No Age @Γαία Live για σήμερα


Μπλόγκινγκ? τί είναι αυτό? σίγουρα πάντως είναι κάτι που δεν κάνω τον τελευταίο καιρό. Είμαι ούτως ή άλλως κατάπτυστος, δεν περίμενα τίποτα περισσότερο από μένα. Έχω καταντήσει να ανεβάζω ποστς μόνο για ανακοίνωση συναυλιών.
Τεσπα... τα είχαμε πει και παλιότερα για τους No Age που επισκέπτονται σήμερα την Θεσσαλονίκη και αύριο την Αθήνα (στο 6 D.O.G.S.). Ε, λοιπόν εννοείται πως το muz!cOn θα βρίσκεται σήμερα στο Γαία Live για να τους δει. Απίστευτα απρόσμενο live και ενώ μέχρι χθες ήμουν σίγουρος ότι θα πάτωνε από προσέλευση, πλέον άλλαξα γνώμη. Κι αυτό γιατί όλως περιέργως οι No Age χθες βράδυ ήταν καλεσμένοι στο ράδιο αρβύλα παρακαλώ. Δεν είμαι φαν των αρβύλα, τους βλέπω μόνο περιστασιακά με άλλους. Όμως πρέπει να παραδεχτώ ότι είναι η ΜΟΝΗ εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που παρουσιάζει -ίσως υπερβολικά συνοπτικά βέβαια- ό,τι συναυλία γίνεται στη Θεσσαλονίκη. Από εντεχνίλες καρικατούρες μέχρι No Age και Saxon! Ένας μόνο θεατής να έρθει σήμερα στο live των No Age επειδή θα τους είδε στο αρβύλα, το θεωρώ πολύ ευχάριστο αποτέλεσμα. Θα σας πω βέβαια αύριο αν τελικά αυτός ο ένας θα ήρθε...
Όσοι μπορείτε πάντως να πάτε... ΝΑ ΠΑΤΕ!!! Η μουσική στη χώρα μας χρειάζεται τέτοια live να πηγαίνουν καλά, αν θέλουμε να έχουμε το δικαίωμα μετά να παραπονιόμαστε που μας ξαναφέρνουν τους PlaceboMobyJamesScorpionάδες ξανά-μανά. Το εισιτήριο είναι φθηνό, ο χώρος λέει για τέτοια συναυλία. Τα λέμε το βραδυ που θα χτυπιόμαστε με κάτι σαν αυτό:
2 σχόλια:

Raggedy Man είπε...

Δε μας είπες τελικά... Έσκασε ο ένας που τους είδε στους Αρβύλες;

kostasK είπε...

Χεχε...
Το έπαιξα λίγο Αρτέμης Μάτσας κοιτώντας έτσι επίμονα κάθε φάτσα που ήρθε στο λάιβ,αλλά δεν βρήκα αδιάσειστα στοιχεία. Σε κάποια φάση βέβαια ξεκοίλιασαν έναν αλλά δεν έδωσα σημασία γιατί έπαιζαν το "eraser". Μπορεί να ήταν αυτός.
Πήγες εσύ στο Αθήνα?