Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Black Mountain απόψε


Ένα πολύ ενδιαφέρον live θα γίνει απόψε στο Principal. Οι Καναδοί -ποιοι άλλοι?- Black Mountain θα εμφανιστούν σε μία συναυλία-έκπληξη για μένα. Πολύ σπάνια γίνονται τέτοιες συναυλίες στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στη Θεσσαλονίκη. Το muz!cOn φυσικά θα είναι εκεί, έστω και αρρωστιάρικο όπως είναι αυτές τις μέρες. Να είστε κι εσείς, δε θα χάσετε.




4 σχόλια:

Νομίζω είπε...

Τους είδα στην Αθήνα και ήταν αλησμόνητη εμπειρία. Φοβερό μουσικό σχήμα και επί σκηνής. Έτυχε να τους παρακολουθώ από το πρώτο τους άλμπουμ και η έλευσή τους στην Ελλάδα πραγματικά με ενθουσίασε! Όπως και οι συναυλίες των Radio Moscow και Colour Haze το 2010.
Μακάρι να έρθουν και οι δύο άλλοι αγαπημένοι ημισυνονόματοι Black Keys και Black Angels.

Καλημέρα.

kostasK είπε...

Γεια σου "νομίζεις".
Πολύ καλοί οι BM χθες, αν και δεν είχανε και πολύ καλό ήχο σε όλα τα σημεία του σετ τους.Όμως έπαιξαν πολλά από το αγαπημένο in the futurε και το χαρήκαμε ιδιαιτέρως οι ...150 θεατές που βρεθήκαμε στο principal. Τους Black Keys τους είδα πέρσι στο Rock Werchter και ήταν καλοί, μακάρι να έρθουν από τα μέρη μας και οι εκπληκτικοί Black Angels. Γουστάρουμε μαυρίλα λέμε!

Νομίζω είπε...

Το πιασες ;)
Τους Black Keys τους απόλαυσα ομοίως από κοντά στο Brixton του Λονδίνου τον περασμένο Νοέμβριο. Τι καλά όμως θα ήταν αν έρχονταν κι εδώ με το Brothers στις αποσκευές τους. Δε χορταίνονται.

kostasK είπε...

Απ'το στόμα σου και στου Τριανταφυλλίδη (και του Παύλου) τ'αυτί!