Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Τούβλο-τούβλο χτίζονται οι πολυκατοικίες



Τα τρομερά παιδιά -που δεν είναι πλέον και τόσο παιδιά- που προσπαθούν με πολύ ταλέντο και κόπο να βγάλουν το νησί από την αφάνεια, θα κυκλοφορήσουν τον τέταρτο δίσκο τους στις αρχές Ιουνίου. Για τις αγαπημένες μας μαιμούδες μιλάω, τους Arctic Monkeys. Μόλις 2 χρόνια μετά το εξαιρετικό "Humbug", το φρέσκο "Suck it and See" είναι έτοιμο και σε λίγους μήνες θα το έχουμε στα χέρια μας. Έχουν ανεβάσει τον τέταρτο όροφο και βρίσκονται στα μπετά.
Έχουν φάει πολλή άδικη λάσπη οι Monkeys εξ'αιτίας του πρώιμου ξαφνικού hype με το οποίο τους πυροβόλησαν τα αγγλικά κυρίως μέσα, όμως αυτοί απαντάνε όπως πρέπει: με μουσικάρες και με τιτλάρες, όπως αυτή. Πέραν του 'Brick by Brick' που θα ακούσεις παρακάτω δεν έχουν κυκλοφορήσει κάτι άλλο, αλλά πλέον δεν χρειάζεται να αποδείξουν τίποτα. Έχουμε βαρεθεί από νέους Χριστόφορους Κολόμβους, ας ακούσουμε και μερικούς John Adamses.




4 σχόλια:

Aris είπε...

Τους θεωρώ από τα σημαντικότερα συγκροτήματα των '00s και ο Alex Turner είναι απλά ευρηματικός! Όμως το Brick By Brick μου φάνηκε αδιάφορο.. Συν τοις άλλοις μου φαίνεται στιχουργικα φτωχό και επαναλμβανόμενο σε σχέση με τα περισσότερά τους κομμάτια. Alex used to be a poet.. Ελπίζω το υπόλοιπο album να είναι καλύτερο..

kostasK είπε...

Συμφωνώ, μέτριο το τούβλο-τούβλο, απλά μου άρεσαν έτσι για αλλαγή οι χαρούμενες -λέμε τώρα- κιθάρες. Μεγάλο ταλεντάκι ο Αλεξάκης, σε ότι κι αν κάνει το δείχνει. Απλά περιμένουμε να ακούσουμε και τα υπόλοιπα.

crispy είπε...

Καλημερα.Ελπιζω ο υπολοιπος δισκος να ειναι καλυτερος.Το 'submarine' του Alex Turner το ep που κυκλοφορησε με τραγουδια για την ομωνυμη ταινια ειναι εξαιρετικο.

kostasK είπε...

Γεια σου crispy.
Όντως, το ΕΡ του Turner -μόλις χθες το άκουσα- είναι πολύ καλό. Κι εγώ ελπίζω το υπόλοιπο άλμπουμ να είναι καλύτερο, αν και τελικά το τούβλο-τούβλο δεν το θεωρώ και τόσο μέτριο. Μάλλον είναι που μου θυμίζει πολύ τον Ίγκι.