Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

The Temper Trap / Οδηγός Ονείρων

Πόσο ΜΕ αρέσει αυτή η εποχή δε λέγεται. Από τώρα και μέχρι τον Μάρτιο χονδρικά κάθε χρόνο, αρχίζει ο οργασμός των ανακοινώσεων των μεγάλων φεστιβάλ (μεγάλων είπα, που κολλάει το rockwave ρε?). Ημερομηνίες, line-ups, headliners, νεά stages και ταλιμπάν. Είναι η εποχή που βουλιάζω κανονικά σε sites και διάφορα fora για να δω ποιος θα παίξει που και πότε. Είναι η εποχή που ονειρεύομαι ότι θα είμαι παρόν σε όλα αυτά που κοιτάω. Και έτσι, για να ολοκληρώσω το όνειρο, τσεκάρω πάντα και αεροπορικά/διαμονή ώστε να δημιουργήσω το τέλειο πακέτο διακοπών του kostak.
Τέτοια όνειρα βέβαια για να διατηρούνται όμορφα θα πρέπει να μην πραγματοποιούνται ποτέ. Που σημαίνει ότι ο kostask δεν έχει πάει ποτέ του σε μεγάλο φεστιβάλ στο εξωτερικό. Φέτος, ίσως να είναι η χρονιά του. Και το oxegen (έξω από το Δουβλίνο, κάπου στον Ιούλιο) ίσως να είναι ο προορισμός του. Από τα καλύτερα φεστιβάλ των τελευταίων ετών που κατά κανόνα έχει τα πιο μεστά line-ups. Κοιτούσα που λες γιατρέ κάποια από τα μικρότερα συγκροτήματα που θα εμφανιστούν εκεί το καλοκαίρι, έτσι ώστε να έχω ολοκληρωμένη άποψη για όλους πριν σχηματίσω το U.S.E.M. (Ultimate Schedule Ever Made). Ναι, μέχρι και πρόγραμμα παρακολούθησης των stages θα φτιάξω, ασχέτως αν ακόμα δεν ξέρω καν αν θα πάω Ιρλανδία!
Τεσπα, ο τίτλος του ποστ δεν είναι διόλου παραπλανητικός, καθώς μέσα σ'αυτό το ψαχτήρι έμαθα για τους Temper Trap, μια αστραλιανή μπάντα με τουλάχιστον δύο hit-ready τραγουδάκια που ΜΕ άρεσαν πολύ. Ειδικά το πρώτο έχει παίξει και σε άπειρες διαφημίσεις στο εξωτερικό, ενώ εμφανίστηκε και στο -πάρα πολύ καλό- soundtrack του πρόσφατου "500 Days of Summer".





2 σχόλια:

bou είπε...

Χαχαχαχαχαχα!Σε τσακωσα!!!Οταν ειχες ακουσει το συγκεκριμενο τραγουδι(sweet disposition) απο τον νικητη talent show ειχες εκφραστει αρνητικα απεναντι του!Αν θυμαμαι καλα ειχες πει "αλλη μια αμερικανια", κατι τετοιο!Κ τωρα μας το βαζεις κ στο blog...
lol

kostasK είπε...

Συκοφαντίες και κακεντρέχιες.... :))