Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

20 ...10 με τόνο


http://www.secteur7.net/site/wp-content/gallery/cd-25-01-10/get-well-soon-vexations.jpg

4 συγκροτήματα που φιγουράρισαν στη λίστα με τα αγαπημένα μου άλμπουμς της δεκαετίας (3 από αυτά στις 3 πρώτες θέσεις μάλιστα!) θα κυκλοφορήσουν δίσκο μέσα στο 2010. Μιλάω για τους Get Well Soon, Interpol, Arcade Fire, The National. Είναι δυνατόν αυτή η χρονιά να είναι κακή? Ειδικά όταν ξεκινάει με το "Vexations" των Get Well Soon. Ίσως όχι τόσο in your face όσο το "Rest Now Weary Head", αλλά φταίει και το ότι είμασταν πλέον ψιλιασμένοι για το τι μπορεί να μας δώσει ο φίλος μας ο γερμανός. Και μας το έδωσε. Δισκάρα ολκής λοιπόν και εδώ και αρκετή ώρα προσπαθώ να επιλέξω ένα μόνο τραγούδι από τα 14 και απλά κατέληξα στο 'Angry Young Man' επειδή έχει και επίσημο βίνδεο. Απολαύστε και ακούστε ΟΛΟ το άλμπουμ. Αξίζει.


5 σχόλια:

ΠανωςΚ είπε...

Κάβλα δίσκος. Τέλος.

Ανώνυμος είπε...

δισκάρα

ψηφίζω το 2 και το we are ghosts

kostasK είπε...

αξα, σκετη καβλα και το εξωφυλλο επισης.

Ιντι, μαζι σου ειμαι. Θα προσεθετα και το we are free

αρσεν είπε...

δεν τον ακουσα το δισκο (γκετ γουελ σουν καλός θα ναι) αλλά το εξώφυλλο τα σπάει. μου θύμισε το dimensions of dialogue part 2 του jvankmajer...

kostasK είπε...

Να τον ακούσεις αρσεν, θα ΣΕ αρέσει πολύ είμαι σίγουρος. Όσο για το εξώφυλλο, φαντάζομαι εννοείς αυτό (http://archive.sensesofcinema.com/images/14/dialogue.jpg) και όντως μοιάζει πάρα πολύ.