Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

Tonight sucks


Μάλιστα. Έγινε κι αυτό. Το τελευταίο μου οχυρό έπεσε. Όλα τα περίμενα, αλλά το ότι θα συμφωνούσα 100% με album review του Άρη Καραμπεάζη ήταν κάτω ποταμών (γιατί λένε πάντα άνω??). Διαβάστε την εδώ. Α, ναι... ξέχασα: πρόκειται για το 'Tonight' των Franz Ferdinand.

Αν όμως κρεμόμουν από κάποιον γκρεμό και ο διασώστης μου μου έθετε το δίλλημμα "διάλεξε κάποιο τραγούδι από το δίσκο, ή σε ρίχνω", θα του έλεγα να με ρίξει. Αυτά.

9 σχόλια:

Μιχάλης Τσαντίλας είπε...

Τόσο χάλια ρε γαμώτο;

kostasK είπε...

Δε ΜΕ άρεσε καθόλου Μιχάλη ΣΕ λέω

ΠανωςΚ είπε...

Να φανταστώ δηλαδή, Κώστα, ότι δεν σε αρέσουν οι Κόρε Υδρο;

Οσο για τους Φραντζ, ευχαριστούμε για τους δύο ωραίους δίσκους... Στον τρίτο κάηκαν!

kostasK είπε...

χεχε...

Δεν κάηκαν μόνο αυτοί αξά, αλλά και το winamp που τους έπαιξε λέμε!

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχω εντρυφήσει κιόλας, μία φορά το άκουσα, αλλά μου φάνηκε θετικό το ότι πειραματίζονται και με άλλα πράγματα

kostasK είπε...

Το γεγονός ότι πειραματίστηκαν είναι όντως θετικό. Όμως, δεν μπορώ να κρίνω το αποτέλεσμα μόνο από τους ευσεβείς πόθους τους, ή τις καλές τους προθέσεις.Άσε που απλά μου φαίνεται προχειροδουλειά και όχι αποτέλεσμα "πειραματικής ανησυχίας".

Ανώνυμος είπε...

Αυτό με τον φίλο τον Αρη δεν το καταλαβα!

River Phoenix είπε...

εμένα πάλι μ'άρεσε φοβερά...δώστου λίγες ευκαιρείες ακόμα...

επέστρεψαν στα καλά τους για μένα (σε non-sense κομμάτια με ρυθμό και χωρίς βαθύ νόημα..αυτό κάναν και στο πρώτο)

kostasK είπε...

Country Boy, Άρης Rules, όμως συνήθως (πάντα δλδ) θα βρω κάτι στις κριτικές του (live ή άλμπουμ) με τα οποία θα διαφωνώ. Το ποσοστό συμφωνίας μας είναι περίπου στο 70-80%, ενώ για πρώτη φορά -όπως έγραψα- συμφωνώ απόλυτα μαζί του. Αααα, υπάρχει και κάτι άλλο που ΜΕ τη σπάει: τον λένε Άρη :))

River, το είχα δει που ΣΕ άρεσε και μπορώ να πω ότι του έδωσα (μόνο) 3-4 ακούσματα, απλά επειδή δεν άντεξα παραπάνω. Θα τους ξαναδώσω καμιά ευκαιρία ακόμα, όμως δύσκολα να ΜΕ αρέσει. Συμφωνώ, ο πρώτος αυτό ήταν: χορευτικός ρυθμός χωρίς νόημα, όμως βρε παιδάκι μου είχαν και "a thing called music"! Το "this fire" ας πούμε, μπορώ να το ακούσω ακόμα. Όμως δεν μπορώ να πω το ίδιο για κανένα του νέου άλμπουμ αφού θα έχουν περάσει 2 ή 3 ή και 1 ακόμη χρόνος.