Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2008

Shots #3 - Monika

Ναι, ακόμα ένα ποστ για τη Μόνικα, διαφορετικό όμως αυτή τη φορά. Όχι μόνο τα μυαλά της δεν βαράνε 12 μποφόρ, αλλά γράφει και το παρακάτω στη σελίδα της στο myspace, έστω κι αν σε καμία περίπτωση δεν έφταιγε η ίδια για ό,τι έγινε στη συναυλία της Θεσσαλονίκης. Ένα ειλικρινές -όσο δεν πάει- δείγμα του ήθους της να το πω? Θα το πω!

"ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ για τη Πέμπτη 6/11 στο Μύλο Θεσσαλονίκης

Πραγματικά αυτό που έγινε τη Πέμπτη με τον κόσμο δε μπορώ ούτε εγώ η ίδια να το χωνέψω. Ήταν αδιανόητο. Κανείς δε περίμενε τόσο πολύ κόσμο και όταν μου είπαν για την ουρά έξω φρίκαρα γαιτί δε μπορούσα να κάνω τίποτα. Αυτοί που έπρεπε μάλλον δε φέρθηκαν και πολύ σωστά.
Κάποιος μου πρότεινε να βγώ έξω να παίξω στην αυλή. Ίσως έπρεπε να το είχα κάνει.
Τι να πώ.. Και πάλι χίλια συγνώμη για την ταλαιπωρία. Υπόσχομαι οτι θα έρθω και πάλι σύντομα Θεσσαλονίκη και τα πράγματα θα συντονιστούν πιο σωστά.

Επίσης, γκάφα νούμερο 2, κατά τη διάρκεια της συναυλίας , στο πλαίσιο διαλόγων με το κοινό, ανέφερα τη συχνότητα ενός ραδιοφωνικού σταθμού. Μακάρι να μπορούσα εκείνη τη στιγμή ν'αναφέρω έναν-έναν όλους τους σταθμούς της Θεσσαλονίκης! Απλά το μυαλό μου πάνω στη σκηνή δε στέλνει και τα πιο κατάλληλα σήματα.. Με συγχωρείτε, πραγματικά, γιατί ξέρω οτι πολλοί σταθμοί υποστηρίζουν τη δουλειά μου και τους ευχαριστώ πάρα πολύ.

Αυτά.

Ευχαριστώ όλους όσους ήρθαν, για μενα και τους μουσικούς ήταν μια από τις ωραιότερες εμπειρίες. Θα μπορούσε να ήταν η ωραιότερη αν δεν έκανα αυτά τα λάθη τη Πέμπτη ώστε να θέλω να γράψω αυτό το μήνυμα σήμερα.

Θα ξαναέρθω και θα μπούμε όλοι μέσα για να περάσουμε ακόμα καλύτερα!

Σας φιλώ πολύ, Μόνικα"

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

o diskos ton Yo La Tengo apo toys agapimenoyw moy ever
kali epilogi kosta

kostasK είπε...

Μιλάς για το "I Can Hear The Heart Beating As One" να φανταστώ, ε kapetank? Όντως, ωραίος δίσκος και ΜΕ άρεσαν πολύ στο live το καλοκαίρι.

Ανώνυμος είπε...

μου ειχε προτεινει τον δισκο ο σημαντηρας οτνα ειχε κυκλοφορησει και πραγματι ηταν διαμαντι