Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2008

Se7en Truths (blog game)


"Truth has very few friends and those few are suicides" - Antonio Porchia


Έπεσα λοιπόν κι εγώ στην παγίδα της Urban Tulip, που με προσκάλεσε σε ένα νέο μπλογκοπαίχνιδο. Ιδού λοιπόν 7 αλήθειες για την αφεντομουτσούνα μου:


1. Οι πιθανότητες του να πάω σε ένα δισκάδικο για να πάρω ένα δίσκο που έχω βάλει στο μάτι και να φύγω ΜΟΝΟ με αυτόν τον δίσκο είναι 1.οοο.οοο προς 1 (ΔΠ).

2. Μου τη σπάει απεριόριστα το "απ' όλα", όταν αυτό δίνεται ως απάντηση στην ερώτηση "τί μουσική ακούς?". Όπως επίσης μου τη σπάει ακόμη περισσότερο να με ρωτάνε τί μουσική ακούω εγώ, αυτοί που δεν είναι έτοιμοι να ακούσουν -ή να καταλάβουν- την απάντηση . Δε φαίνεται από τον τρόπο που συνήθως αγριοκοιτάω τον DJ ρε πούστη μου??

3. ΜΕ αρέσει πάρα μα πάρα πολύ να λέω καμμένα, κρύα, σύντομα ανέκδοτα -συνήθως απείρως ηλίθια- μόνο και μόνο για να βλέπω τις γκριμάτσες απελπισίας (αλά αρκά) που σχηματίζονται στα πρόσωπα αυτών που τα λέω (του στυλ: "σκάει ένας Παλιστίνιος σε ένα μπαρ..."). Αν κάποιος γελάσει πραγματικά με αυτά, ξενερώνω.

4. Μπορώ να μιλάω για θέματα μουσικής για ώρες. Actually, δε σταματάω ποτέ, ακόμα κι αν ο συνομιλητής μου κοιμηθεί, ακόμα κι αν κραδαίνει μια χατζάρα στο λαιμό μου απειλώντας με ότι θα τον κόψει αν δε σταματήσω. Αποτέλεσμα αυτού: είμαι μόνιμα με έναν πονόλαιμο.

5. Είμαι νευρόσπαστο. Όσο δεν πάει όμως. Μου είναι αδύνατο να κάθομαι πλήρως ακίνητος. Θα πρέπει είτε να κουνάω το πόδι νευρικά, ή να παίζω ντραμς με τον αναπτήρα στο τραπέζι, ή να πειράζω τον κόσμο γύρω μου. Κατά τ΄άλλα, είμαι πολύ ευχάριστος για παρέα!

6. Παίζω κιθάρα. Όχι καλά. Γράφω τραγούδια. Όχι καλά. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνω εξαίρετος μουσικοκριτικός κάποια στιγμή.

7. Είμαι λάτρης ενός μόνο πολιτεύματος: της πεφωτισμένης μοναρχίας, έτσι όπως την εκλαμβάνει ο Βολταίρος ή ο Ντιντερό. Ο μοναδικός όμως που θα μπορούσε να είναι στη θέση ενός τέτοιου μονάρχη είμαι ΕΓΩ.


Με τη σειρά μου προ(σ)καλώ τους dimhap, ΠάνωΚ, River Phoenix, kapetank, cosmic girl και Indicto (ναι καλά, σιγά μη γράψει) να μας φανερώσουν 7 αλήθειες για τον εαυτό τους.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αυτά τα χουμε και μεις ίδια.
πες κάτι άλλο γρήγορα..
το σεξ και η βια πουλάνε

kostasK είπε...

:))
Έτσι ε? Θέλεις κι εσύ μοναρχία με εμένα μονάρχη??!!?!
Πάρε και συ μια πρόσκληση, έτσι για να μάθεις!

Ανώνυμος είπε...

ωχ την έκατσα..
άι να δουμ

River Phoenix είπε...

Kαλό...μάλλον πρέπει να απαντήσω...soon..

ΠανωςΚ είπε...

Εγώ θα κάνω ζαβολιά. Είχε βγει παρόμοιο μπλογκο-παιχνίδι αρχές του 2007. Κοίταζα τι είχα γράψει τότε και διαπιστώνω ότι λίγο πολύ τα ίδια θα έγραφα. Αν ενδιαφέρεσαι αξά, είναι εδώ:
http://panokato.blogspot.com/2007/02/blog-post_19.html

Κατά τα λοιπά, σχετικά με ό,τι γράφεις, να προσέχεις κάτι κατατονικούς τύπους σαν κι εμένα, που όταν βλέπουν νευρόσπαστα που κουνάνε το πόδι κάτω απ' τον τραπέζι με τον φραπέ, ρίχνουνε κλοτσιές...

ΥΓ. Αλήθεια, τι μουσική ακούς;

kostasK είπε...

ΑΠ' ΟΛΑ!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

kostasK είπε...

ΟΚ, το παλιό ποστ σου με καλύπτει...

Αλλά πίστεψέ με...δε θέλεις να βάλεις το πόδι σου κοντά στο δικό μου το "κομπρεσέρ", όταν με πιάνει...

Stratos Bacalis είπε...

Το ήξερα εγώ ότι ήσουν βασιλικός αλλά το έκρυβες καλά!

kostasK είπε...

Και με τρούλο μη ΣΕ πω Στράτο! :))