Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2008

Muzine #5


Το ...ξαδερφάκι του muz!cOn (όσον αφορά το όνομα μόνο) έχει περίπου ένα μήνα που κυκλοφόρησε το πέμπτο τεύχος του (μπορεί να διανύουμε τον Οκτώβριο, όμως πρόκειται για το καλοκαιρινό τεύχος).
Όπως πάντα άλλωστε, πρόκειται για μια πολύ προσεγμένη προσπάθεια, με γεμάτο υλικό και ενδιαφέροντα άρθρα γραμμένα από καλούς φίλους και συμπλογκίτες (elafini, loan me a dime, ενώ ο Στράτος έχει κάνει μια πολύ όμορφη εικονογράφηση). Πρόσφατα μάλιστα γνώρισα και τον Νεκτάριο (τον εκδότη και υπεύθυνο του περιοδικού) στο reworks και είδα από κοντά το μεράκι και την "καψούρα" του γι' αυτό που κάνει, αλλά και για τη μουσική γενικότερα.
Όπως μ' αρέσει να λέω, το muzine είναι κάτι παραπάνω από μουσικό περιοδικό και χαίρομαι που μια τέτοια προσπάθεια πήρε σάρκα και οστά και έχει απήχηση στον κόσμο. Όσοι δεν το έχετε προμηθευτεί, πάρτε το και πιστέψτε με δε θα χάσετε. Όπως πάντα μαζί με το περιοδικό θα πάρετε δώρο και δύο CD με πολύ ενδιαφέρουσες μουσικές επιλογές και με διαφορετικό mood το καθένα.

(μίνι) δελτίο τύπου:
Το πέμπτο τεύχος του Muzine κυκλοφόρησε σε βιβλιοπωλεία, δισκοπωλεία, Κέντρα Τύπου και News Stands. Με 168 σελίδες και 2 CD (Red & White Mood) και κεντρικό αφιέρωμα σε δίσκους και ταινίες που τυχαία ή μη έχουν το ίδιο όνομα. Ακόμα υπάρχει αφιέρωμα στην ενδιαφέρουσα εταιρία Puzzlemusik, συνεντεύξεις, παρουσιάσεις δίσκων και όπως πάντα την Μπατονέτα και ένα μουσικό διήγημα.

8 σχόλια:

UrbanTulip είπε...

κωστα, ακουω τώρα The Coral The singles. το στυλ μου :))

kostasK είπε...

ΣΕ άρεσαν τουλίπα μου? πολύ χαίρομαι!

Αν έψαχνες να βρεις το αντίστοιχο άρθρο (που λέγαμε για τους Coral) και δεν το βρήκες, μην ανησυχείς. Μου το έσβησε το blogspot, επειδή έδινα ένα τραγούδι για κατέβασμα. Εξού και το κατεβατό δεξιά. Μας έφαγε η λογοκρισία!

ΠανωςΚ είπε...

Πλάκα κάνεις Κώστα τώρα; Τη στιγμή που υπάρχουν μπλογκ που ανεβάζουν ολόκληρες δισκογραφίες, που ανεβάζουν δίσκους που έχουν διαρρεύσει προτού καλά καλά κυκλοφορήσουν επισήμως στο εμπόριο, αυτοί κυνηγάνε εσένα για ένα τραγούδι; ΕΛΕΟΣ!

kostasK είπε...

Άγνωσται αι βουλαί του blogspot.
Όχι τίποτα άλλο, μου την έσπασε κυρίως επειδή έσβησαν ΟΛΟ το ποστ και τα σχόλια.
Αλλά δε μασάω! Αύριο-μεθαύριο θα ξανανεβάσω zero tunes και ας με κλείσουν και μέσα.
Δε φτάνει που τους αβαντάρω κιόλας...

Ανώνυμος είπε...

Ετσι!Κατω η δικτατορια του blogspot!!!

kostasK είπε...

bou :))

Stratos Bacalis είπε...

Ευχαριστώ για την αναφορά και τα καλά σου λόγια! Χαίρομαι που σου άρεσε η εικονογράφηση!

kostasK είπε...

Πλύ ΜΕ άρεσε, Στράτο, πλύ Σε λέω!
Μακάρι να σε δούμε και στα επόμενα.