Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2008

Die! Die! Die!


Όχι, δεν έχω κάτι μαζί σας. Πρόκειται απλά για μια μπάντα από τη Νέα Ζηλανδία (αχχ, ταξίδι ζωής) που στην αρχή της χρονιάς κυλοφόρησε το δεύτερό της άλμπουμ με τίτλο 'promises promises'.
Ωμό, ατόφιο, αυθεντικό rock 'n' roll από κάτι τρελόπαιδα που το γουστάρουν φόλα και το δείχνουν σε κάθε ευκαιρία (ψάξτε να δείτε κάποιο live τους και θα καταλάβετε). Το 'Sideways Here We Come' που μπορείτε μα ακούσετε παρακάτω βέβαια, ουδεμία σχέση έχει με τους παραπάνω χαρακτηρισμούς, καθώς πρόκειται για μια από τις -ελάχιστες- ευαίσθητες και μελωδικές στιγμές τους. Ωραία τραγουδάκια όμως και γενικά φρέσκος ήχος από τους Die! Die! Die! Ααα, σας έχω και δωράκι: το πιο δυνατό ίσως τραγούδι του δίσκου,το "A.T.T.I.T.U.D." (κάνε κλοκ πάνω του για να το κατεβάσεις)




Υ.Γ. Το 3ο EP τους (At the Echo - April 8th, 2007) ήταν μια ζωντανή εμφάνιση. Γιατί το αναφέρω αυτό? Η εταιρία που το έβγαλε λέγεται.... Kufala Recordings!! :)))

3 σχόλια:

River Phoenix είπε...

πολύ καλοί για να φοψήσουν..

cosmic dancer είπε...

Άλλη μια φορά θένξ για την ευγενική προσφορά του muz!cOn που για ακόμη μια φορά επιβεβαιώνει την αξιοπιστία του και ενισχύει το cool "attitude" του.Βασικά θα θελα να διαβάσω (να κατεβάσω και να σχολιάσω αμα λάχει κιόλας) όοοολα όσα αναρτήθηκαν στον ενδοξο τούτο διαδικτυακό τόπο κατά την απουσία μου αλλά...κλασικά το πνεύμα θέλει αλλά η σάρξ αδυνατεί.Και ο χρόνος πάντα μας κωλύει.Όπως και να έχει cheers mate!

Υ.Γ.:Έχεις πάει Νέα Ζηλανδία μωρή...κουφαλίτσα;

kostasK είπε...

@river: die! die! die! hard...:)

@cosmic dancer: σε θενκ γιου φια τα ωραία λόγια... τα αξίζω! (μη ξεχνάμε και πόσο ψωνάρες είμαστε εε?)

Η Ν.Ζηλανδία είναι ταξίδι ζωής, αλλά όχι της δικής μου (κλαψ-κλαψ)