Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2008

David Loves Eleni


Βαριόμουν αφάνταστα που λέτε μέχρι πριν λίγη ώρα. Κι όταν βαριέμαι αφάνταστα σερφάρω επικίνδυνα. Μπήκα που λέτε να δω κανα νέο δίσκο από το metacritic και από περιέργεια κοίταξα και τις λίστες που έχουν με τα καλύτερα άλμπουμς του 2007. Εκτός από τα κλασσικά αγαπημένα των εκδοτών, έχουν βάλει και λίστες από κάποιους γνωστούς (μη μουσικούς και δημοσιογράφους). Είχαν και τη λίστα του David Lynch. Ναι βρε, του σκηνοθέτη. Μαντέψτε ποιο είχε πρώτο (!) στη λίστα του...(βλ. φωτό)

Ακριβώς! Ελένη Καραίνδρου κυρίες και κύριοι. Και μάλιστα το "Elegy of the Uprooting", που είναι live album. Συμμετέχει ακόμα και η (θου Κύριε) Φαραντούρη!

Επιτέλους! το muz!cOn είναι περήφανο να πει ότι ανακάλυψε την αιτία της ψυχοπάθειας του Lynch (για τη Φαραντούρη το λέω, το ελενάκι σκίζει)!!! Ακούει ελληνική μουσική.

Περιττό να πω ότι πλέον δε βαριέμαι

4 σχόλια:

hopkins είπε...

Σώπα ρε φίλε. Μπράβο στον David που ακούει ελληνική μουσική, αλλά μήπως πρέπει να του μάθουμε εμείς και ποια είναι τα καλύτερα μας για να ακούει; Καλή είναι φυσικά η Καραίνδρου, αλλά μάλλον πρέπει να κανονίσουμε να πάμε να τον συναντήσουμε ε; :Ρ

kostasK είπε...

Κάτσε να βρω το τηλέφωνό του....μα που το χω βάλει....ντέιβιντ φίντσερ όχι....ντέιβιντ κάρανταιν ούτε....ντέιβιντ μπάουι ούτε καν......ντέιβιντ χάσελχοφ (ουπς αυτό πως βρέθηκε στο καρνέ μου?)...

Ουφ...δε το βρίσκω με τίποτα hopkins, άσε θα περάσω από το σπίτι του καλύτερα να του αφήσω 2-3 δίσκους του Μάνου, των Last Drive, των Aphrodite's Child και όλη τη δισκογραφία της Βανδή(...)! :))

indictos είπε...

2/10 έχω
ευτυχώς στέκω ακόμα

kostasK είπε...

Κι εγώ στο ίδιο ποσοστό είμαι Ίντι (έχω τα 'neon bible' και 'the good,the bad and the queen').

Έχω βέβαια και Andrew Bird, όμως το προηγούμενο άλμουμ του...