Τρίτη 8 Ιουλίου 2008

Οι Tuxedomoon αύριο live!


Όχι πως θα περιμέναμε και κάτι διαφορετικό από τους αντικομφορμιστές ή απλά τρελιάρηδες Tuxedomoon. Η ανακοίνωση ότι θα δώσουν 4 (!) συναυλίες στη χώρα μας έγινε - αν δεν κάνω λάθος - μόλις χθες! Anyway, η ουσία είναι ότι οι πειραματικοί, avant garde, post-punk, new wave ή ότι άλλη ταμπέλα γουστάρετε να τους βάλετε Tuxedomoon εμφανίζονται αύριο στη Βαβυλωνία του Μύλου (οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00). Το "καλό" στην όλη υπόθεση είναι ότι η περιοδεία τους ονομάζεται "30th anniversary", πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί και να παίξουν πολλά από τα τραγούδια που τους έκαναν γνωστούς. Θυμίζω ότι στα περισσότερα live τους έπαιζαν πολύ σπάνια τα "hits" τους.
Το "κακό" στην όλη υπόθεση είναι ότι εγώ 2 ώρες αφού ανοίξουν οι πόρτες φεύγω για Πειραιά, όπου θα με περιμένει - ελπίζω - το πλοίο για την Ίο! Το λοιπόν σας εύχομαι να περάσετε τέλεια στο live όσοι θα πάτε και να μου βγάλετε πολλές φωτό (κλαψ-κλαψ, λυγμ-λυγμ και σνιφ-σνιφ μη σου πω). Δείτε εδώ το πρόγραμμα των συναυλιών τους και στις υπόλοιπες πόλεις:

  • 9/7 - Θεσσαλονίκη: Βαβυλωνία Μύλου
  • 10/7 - Αλεξανδρούπολη: Κηποθέατρο
  • 11/7 - Ηράκλειο Κρήτης: Ανοιχτό θέατρο "Τεχνόπολις"
  • 12/7 - Αθήνα: Θέατρο ρεματιάς Χαλανδρίου (στο ποιο??)
Y.Γ.1) Τα εισιτήρια της Αθήνας κοστίζουν 25 ευρώ, ενώ για όλες τις άλλες πόλεις (eat our dust Athens!) κοστίζουν μόλις 20 ευρώ!

Υ.Γ.2) Παγκόσμια Ημέρα Αλλεργίας σήμερα. Σας έχω πει ότι είμαι αλλεργικός στις Παγκόσμιες Ημέρες?

6 σχόλια:

River Phoenix είπε...

άντε..το σάββατο στη ρεματιά; (το πατρικό μου είναι κανά χιλιόμετρο από εκεί και ναι είναι γνωστό θέατρο για μας τους αθηναίους :-) Μια χαρά ακούγεται με 25 ευρώ για σάββατο βράδυ..

kostasK είπε...

τυχερούλη River!

Αλλά όντως,πρώτη φορά το ακούω αυτό το θέατρο!

hopkins είπε...

Σώπα ρε. Δεν είμαι φαν τους, δεν ξέρω καν τραγούδια τους (να τα ξεχωρίζω εννοώ), αλλά εκτιμώ πολύ την μουσική τους και σαν να ψήνομαι λίγο. Αν βρω παρέα να πάω, κάτι μπορεί να γίνει, οπότε θα γράψω στο μπλογκ μου πως ήτανε. Καλά να περάσεις στις διακοπές σου! :)

kostasK είπε...

Σ'ευχαριστώ πολύ Hopkins! Σου προτείνω να πας πάντως (πάρε τον River Phoenix και πάτε μαζί!). Δε θα χάσεις!

ΠανωςΚ είπε...

Αν δεν κάνω λάθος, η Ρεματιά Χαλανδρίου είναι χώρος πρασίνου που παιζότανε (ή μπορεί να παίζει κι ακόμη) να τσιμεντοποιηθεί...

(βουρ στο πλοίο για την Ίο -να περάσεις καλά!)

kostasK είπε...

Δεν το πιστεύω αυτό που ακούω!

Υπάρχει δηλαδή ακόμα χώρος πρασίνου στην Αθήνα???!?!? Γρήγορα τα τσιμέντα!!

Θενκς γιου βέρυ μουτς αξά!