Πέμπτη 20 Μαρτίου 2008

Ανακοινώθηκε το line-up του synch !!!

Μάλλον τα βουντού που κάναμε από τότε που πρωτοακούσαμε για τις φήμες του καλοκαιριού, έπιασαν τόπο! Μόλις ανακοινώθηκε το line-up του synch και είναι πολύ καλύτερο από αυτό που όλοι(?) περίμεναν. Θυμίζω ότι το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Ιουνίου (13-14-15) ενώ, εκτός από τα live stages φυσικά που θα στηθούν στην Τεχνόπολη, θα υπάρχει και πλήθος άλλων εκδηλώσεων. Δεν ξέρω πως τα κατάφεραν τελικά οι διοργανωτές, όμως "έκλεψαν" μια φήμη του eject (Happy Mondays), "έκλεψαν" και μία άλλη από το flybeeyond (Roisin Murphy)...μια χαρά μας κάθησε εμάς λέω εγώ! Το ακόμα καλύτερο βέβαια είναι ότι αυτά είναι τα ήδη επιβεβαιωμένα ονόματα. Δηλαδή με λίγα ακόμα τρυπήματα στα κουκλάκια των διοργανωτών, μπορεί να έρθουν κι άλλοι!! ;)
Τα εισιτήρια του τριημέρου θα κοστίζουν 70 ευρώ, ενώ αργότερα θα ανακοινωθούν και τα εισιτήρια κάθε ημέρας (όπως και το ακριβές πρόγραμμα).
Είμαι (ακόμα περισσότερο) περίεργος πλέον να δω τι "απάντηση" θα δώσουν τα άλλα εγχώρια φεστιβάλ (eject, flybeeyond, Rockwave, Terravibe).
Αξίζουν πολλά μπράβο πάντως στους ανθρώπους του synch, γιατί έχουν δημιουργήσει ένα πολυπολιτισμικό φεστιβάλ, που κάθε χρόνο γίνεται όλο και καλύτερο.

Ακολουθεί το line-up των open-air stages της Τεχνόπολης:

ROISIN MURPHY
HAPPY MONDAYS
STEREOLAB
LIARS
HOLY FUCK
MORITZ VON OSWALD TRIO feat. Moritz Van Oswald, Max Lodenbauer, Vladislav Delay
PONI HOAX
ΡΟΔΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: