Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2008

Άκουσέ το, δες το....τραγούδα το!

Πόσες φορές,καθώς ακούγατε ενα αγαπημένο τραγούδι στον υπολογιστή σας,δε θελήσατε να μάθετε τί επιτέλους λέει ο ποιητής στους στίχους του,αλλά δε βγάλατε άκρη όσο και να κολούσατε το αυτί στο ηχείο??
Όχι δεν παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών για Proficiency,απλά βρήκα ένα πολύ χρήσιμο plugin (μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ) για το Winamp και το - ου ουου ουυυ 666 - Media Player.Είναι το lyricsplugin.Είναι πολύ μικρό,το κάνετε αμέσως εγκατάσταση και μπορείτε πλέον - καθώς παίζει το τραγούδι στον player - να βλέπετε παράλληλα και τους στίχους.Αν πάλι υπάρχουν λάθη, ή δεν υπάρχουν καθόλου στίχοι,μπορείτε να γράψετε τη δική σας version και να την ανεβάσετε κατευθείαν.
Επιτέλους,μπορεί κάποιοι από εσάς να διαβάσουν τους στίχους των Killers και να σταματήσουν να με πρίζουν με το πόσο τεράστιοι είναι!!(δεν άντεξα...την είπα την κακία μου).

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δείτε το κι εσείς

http://patato151.blogspot.com/2008/01/10-dvd.html

Μη φοβάστε να ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

πολυ καλο το plugin!!Ειχα βαρεθει να ψαχνω καθε φορα στιχους!!

Ανώνυμος είπε...

Re paidia afto to plugin mono tous titlous apo ta tragoudia leei, oxi kai tous stixous pou leei o hook! Hook tin pineis kai vlepeis kai tous stixous?

kostasK είπε...

Σίγουρα δεν είναι δυνατόν να έχει όλα τα τραγούδια,φαντάζομαι κυρίως αμερικάνικα και αγγλικά θα έχει,αλλά σε γνωστά ή απλά mainstream κομμάτια θα τους βγάζει κανονικά.Πάντως μπορείς να γράψεις τους δικούς σου και να τους ανεβάσεις αν θέλεις...