Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2007

Turn the muz!c OΝ!!!


Μετά από πολλές δεκαετίες μελέτης, εκατομμύρια σχέδια και χιλιάδες ώρες δουλειάς από εκατοντάδες ανθρώπους ,επιτέλους το muz!cOn αποκτά το δικό του χώρο.

Από εδώ θα τα λέμε (ελπίζω..) πυκνά-συχνά.Τί θα λέμε?Ό,τι ακούσαμε και μας άρεσε, ό,τι ακούσαμε και δεν μας άρεσε, ό,τι μας αρέσει και το ακούμε χρόνια, ό,τι δεν μας αρέσει αλλά αναγκαζόμαστε να το ακούμε συνέχεια.

Στόχος του muz!cOn?Το λέει η λέξη!Ανοίξτε τη μουσική!Αν την έχετε ήδη ανοιχτή τσιτώστε το volume!Μη σταματήσετε αν δεν κουφάνετε όλους τους γείτονες σε απόσταση 500 μέτρων από το σπίτι σας! Τί? Ο απέναντι βάζει κι' αυτός τσίτες τη μουσική?Αν παίζει μαλακίες,πρέπει να ανεβάσετε τόσο τη μουσική σας ώστε να σκάσουν τα ηχεία του άλλου από την προσπάθεια(εμείς έχουμε πάντα ικανότερα και ισχυρότερα ηχεία,έτσι??).Αν δεν παίζει μαλακίες,τότε το muz!cOn αναλαμβάνει το συντονισμό σας,ώστε μαζί πλέον να ενώσετε τα ντεσιμπέλ και να κατεδαφίσετε το οικοδομικό σας τετράγωνο.Θα μπαίνετε εδώ,θα βλέπετε τα νέα ή τα παλιά album που θα συζητάμε και μετά θα παίζετε τα ίδια!

Ένα είναι το σύνθημά μας:

turn the muz!cOn !!!!!!


1 σχόλιο:

mygreek.fm είπε...

Πρόταση συνεργασίας

Γεια σας,

Εκπροσωπούμε έναν νέο ιστότοπο αφιερωμένο στην ελληνική μουσική (www.mygreek.fm).

Κάναμε μια προσπάθεια να παρουσιαστεί σ΄έναν άνετο και ελκυστικό χώρο μια ολοκληρωμένη μουσική συλλογή, συμπεριλαμβάνοντας σχεδόν όλους τους έλληνες καλλιτέχνες και προσφέροντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για αυτούς. Η ιστοσελίδα είναι προσαρμοσμένη στην εύκολη και γρήγορη προσθήκη μουσικής, διάφορων εκδηλώσεων (events) και blogs και είναι αρκετά απολαυστική αν θέλει κάποιος απλά να ακούσει μουσική ή να δει τα βίντεο.

Εκτός απ’αυτό η μεγάλη έκπληξη για τους χρήστες παριστάνει το γεγονός ότι οι αγαπημένοι τους τραγουδιστές μπορούν να εγγραφούν στην ιστοσελίδα, προσθέτοντας τη μουσική τους, περιγράφοντάς τη καθημερινή τους ζωή και επικοινωνώντας με τους θαυμαστές τους.

Ο τελικός μας στόχος είναι δημιουργία μιας ιστοσελίδας η οποία θα μπορούσε να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των θαυμαστών της ελληνικής μουσικής και να τους προσφέρει μια ολοκληρωμένη και χαριτωμένη διευκόλυνση της ζωής. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο στο διαδίκτυο, που θα έμοιαζε με τη μεγάλη ηλεκτρονική εγκυκλοπαίδεια από την αρχή μέχρι σήμερα και χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για να την κάνουμε μοναδική.

Εάν σας αρέσει να συνθέτετε εμπνευσμένα κείμενα και ενδιαφέροντα άρθρα για τον χώρο και την θεματολογία της ελληνικής μουσικής τότε μπορείτε να εφαρμόσετε τις δυνατότητες σας στο δικό μας διαδικτυακό χώρο, στον τομέα των blogs. Θα σας παρέχουμε VIP λογαριασμό και απεριόριστη πρόσβαση στο μουσικό περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας, σε αντάλλαγμα το ταλέντο σας και την αγάπη που διαθέτετε για την μουσική. Σε περίπτωση που έχετε δικές σας προτάσεις σχετικά με αυτή την ενασχόληση, ευχαρίστως θα τις ακούσουμε.

Σας ευχαριστούμε για την προσοχή σας και ελπίζουμε να σας κινήσαμε το ενδιαφέρον. Για τυχόν διευκρινήσεις μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας (info@mygreek.fm).