Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020

#13 by kostask: Sex Swing - Type II

 


   Περιπλανιόταν για μέρες και βδομάδες στην καμμένη γη. Κανένα ίχνος του Νακίτο. Υπήρξαν φορές που έφτασε κοντά στην ομάδα των μαυροφορεμένων ανδρών, αλλά σε μια στιγμή εξαφανίζονταν χωρίς ίχνη. Είχαν περάσει μήνες από την τελευταία φορά όμως. Μέχρι και ο κόσμος γύρω της άλλαζε. Άρχισε να βλέπει όλο και λιγότερα καμμένα χωράφια από εκεί που περνούσε, όλο και περισσότερους αγρότες να βγαίνουν δειλά και να καλλιεργούν ξανά τη γη τους. Μια μέρα πέρασε από ένα χωριό και άκουσε γέλια παιδιών! Έκπληκτη, έψαξε να τα εντοπίσει και όταν τα βρήκε, απλά κάθισε σε ένα βράχο και τα κοιτούσε όσο αυτά έπαιζαν για ώρα, μέχρι που τα παιδιά άρχισαν να της πετούν κοτρώνια μπερδεύοντάς την με ένα κουνάβι. Η Ρέτσουκο έτρεξε να κρυφτεί στην κοίτη του ποταμού που βρισκόταν εκεί κοντά και κοιτώντας την αντανάκλασή της στο νερό, κατάλαβε γιατί. Οι κακουχίες την είχαν όντως μετατρέψει σε ένα πλάσμα που περισσότερο σε κουνάβι έμοιαζε παρά σε ένα 13χρονο κορίτσι. Κοίταξε γύρω της να βεβαιωθεί ότι κανείς δεν ήταν τριγύρω και έβγαλε τα ρούχα της. Της κόπηκε η ανάσα όταν μπήκε στο παγωμένο νερό, αλλά για πρώτη φορά μετά από καιρό, ένιωθε κάτι πραγματικά. Για πρώτη φορά μετά από καιρό έκλεισε τα μάτια και αφέθηκε. Δεν ήταν μπάνιο αυτό, κάθαρση της ψυχής ήταν! Πήρε μια βαθιά ανάσα και βούτηξε κάτω από το νερό. Εκεί ανάμεσα σε κάτι βράχια του βυθού και έναν φρύνο είδε κάτι που γυάλιζε. Ανοιγόκλεισε τα μάτια της για να σιγουρευτεί τι ήταν αυτό που γυάλιζε και αποφάσισε να κολυμπήσει προς τα κει. Το πήρε στα χέρια της και βγήκε στην επιφάνεια να το περιεργαστεί. Έμοιαζε με ένα παλιό στολίδι. Χαρούμενη από την αναπάντεχη ανακάλυψή της, δεν πρόσεξε ότι δύο από τα αγόρια που έπαιζαν πριν της έκλεβαν τα ρούχα της. Έβγαλε μια κραυγή να τα τρομάξει και έκανε να τρέξει πίσω στην όχθη, μόνο για να συνειδητοποιήσει ότι ήταν τελείως γυμνή και ντρεπόταν. Άτιμα κωλόπαιδα! θα το πληρώσετε αυτό! Αυτά απλά χασκογελούσαν με την σκανδαλιά τους και δεν πρόσεξαν με τη σειρά τους τη μαγκούρα που τους ήρθε κατακέφαλα. Ήταν ακόμα ζαλισμένα και δεν είχαν καταλάβει τι είχε συμβεί όταν η δεύτερη μαγκουριά τους βρήκε στην κοιλιά και τους δύο. Τότε είδαν τη γριά να ετοιμάζεται να τους φιλοδωρήσει με μια τρίτη, όταν τους είπε με πολύ ήρεμη φωνή:
   -"Αφήστε τα ρούχα κάτω και φύγετε, εκτός κι αν θέλετε η τρίτη να σας βρει εκεί από όπου δε θα μπορείτε να κατουράτε για 2 μήνες." 
   Τα αγόρια κοίταξαν το ένα το άλλο τρομοκρατημένα και αμέσως εξαφανίστηκαν. 
   -"Έλα, βγες Ρέτσουκο", είπε στην Ρέτσουκο και της πρόσφερε να φορέσει τα ρούχα της. Πρέπει να ζεσταθείς και να φας. Τα υπόλοιπα κορίτσια πίσω στη φάρμα θα χαρούν πολύ να σε γνωρίσουν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: